Privatpersoner

Hållbar Städning med Högkvalitativ Service

Vi är ett familjeföretag med bas i Malmö och har varit verksamma sedan 1988. Under åren har vi samlat på oss omfattande erfarenhet och den specialiserade kompetens som krävs för att erbjuda högkvalitativ städning. Vi är stolta över att använda miljövänliga kemikalier med cradle-to-cradle-certifiering, vilket är ett tydligt tecken på vårt engagemang för en hållbar och miljövänlig värld. Våra medarbetare är välutbildade och har kunskap om de bästa metoderna för att bidra till en renare och grönare omgivning. Vi anpassar oss efter privatpersoners unika behov och strävar efter att skapa en ren och inbjudande tillvaro för våra kunder.

Vi värnar om våra anställda och har kollektivavtal som säkerställer deras välmående. De utrustas med all den utrustning som krävs för att utföra sitt arbete på bästa sätt och uppfylla alla dina önskemål när det gäller städning. Utforska våra olika tjänster genom att klicka på flikarna och ta reda på mer om hur vi kan göra din tillvaro renare och mer miljövänlig

Donec ultrices orci et

Hemstäd

Visst är det en livskvalitet att komma hem till ett nystädat hem? Vi förstår vikten av en ren och välskött bostad, och därför erbjuder vi skräddarsydd hemstädning som anpassas efter ditt specifika behov. Vår städservice omfattar allt från regelbunden veckostädning till engångsbokningar för särskilda tillfällen. Vi är stolta över att ha utbildad personal som är experter på de olika kemikalier som används vid städningen och har spetskompetens när det gäller valet av städprodukter som är mest lämpliga för olika ytor i ditt hem. Oavsett om du har marmorbeläggning eller obehandlade trägolv, vet vi hur man tar hand om dem på bästa sätt.

För att få en prisuppgift för abonnemangstjänster kan du enkelt ange ditt postnummer i vår smidiga prisberäknare. Om du föredrar engångsbokningar finns mer information under fliken ’engångsbokning’. Oavsett om du har frågor eller behöver mer information är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att ge dig en ren och fräsch bostad som du kommer att älska att komma hem till.

Engångsbokning

Har du en stor fest på gång eller närmar det sig jul? Oavsett om det är en speciell händelse eller högtid, erbjuder vi även engångsbokningar som kan anpassas efter ditt unika behov. Vår flexibla tjänst gör det enkelt för dig att säkerställa att ditt utrymme är i toppskick för särskilda tillfällen.

Om du vill beställa en engångsbokning är det enkelt att komma i kontakt med oss. Du kan antingen skicka oss ett mail eller ringa vår kundtjänst. Utöver detta erbjuder vi även professionell flyttstädning för att underlätta övergångar och säkerställa att din bostad är ren och inbjudande. Oavsett om det handlar om att förbereda ditt hem för en fest, ett evenemang eller en flytt, kan du lita på oss för att leverera den rengöring och fräschhet som behövs för att göra din händelse eller övergång smidig och minnesvärd

info@dygnetruntgruppen.se
010-174 73 00

Trädäck

Har du ett trädäck som börjar visa tecken på åldrande och grönska? Istället för att överväga att byta ut ditt trädäck, låt oss hjälpa dig ge ditt trädäck ett nytt liv. Med våra professionella tjänster kan vi skura upp ditt trädäck och förbättra dess skick. Det förbättrar inte endast utseendet och förlänger livslängden på ditt trädäck, utan det är också ett miljövänligt och plånboksvänligt alternativ.”

Våra experter har kunskap om vilka rengöringsmetoder och produkter som är mest effektiva för att ta bort smuts, alger och mossor från trädäckets yta. Genom att investera i trädäcksservice kan du njuta av en fräsch och inbjudande utomhusplats samtidigt som du sparar pengar på att undvika ett kostsamt utbyte av ditt trädäck. Låt oss ta hand om ditt trädäck och du kommer att uppleva skillnaden med ett fantastiskt resultat.

För bokning eller mer information är du välkommen att kontakta oss via e-post på info@dygnetruntgruppen.se eller per telefon på 010-174 73 00.

Fönsterputs

Vi erbjuder även professionell fönsterputs genom vårt systerbolag som specialiserar sig på att få dina fönster gnistrande rena. Klicka här för att utforska vår omfattande fönsterputs-tjänster och ta del av vårt kunnande inom fönstervård. Med vår expertis i fönsterputs kan vi garantera att dina fönster kommer att stråla och förbättra utseendet av ditt hem eller företagslokaler.

Dygnet Runt Fönsterputs