Företag

Hållbara Städlösningar för Företag

Vi har en djup och mångårig erfarenhet av att erbjuda städtjänster till företag. Vårt kundsegment omfattar kontorsstädning, butiksstädning och golvvård och vi har utvecklat expertis som möjliggör skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov. Genom våra tjänster fokuserar vi på att inte bara upprätthålla en ren arbetsmiljö utan också att skapa en positiv och professionell atmosfär.

Vår erfarenhet har gett oss insikter om hur företagsstädning kan anpassas till olika tider och behov. Vad som särskiljer oss är vår användning av miljövänliga städprodukter som är cradle-to-cradle-certifierade. Detta återspeglar vårt engagemang för hållbarhet och vår vilja att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö som även gynnar planeten

I koncernen har vi även ett fönsterpustbolag som utför fönsterputs, fasadtvätt och solsellstvätt. Om detta är intressant kan du klicka dig vidare här

Kontorsstäd

Ett rent kontor är inte enbart essentiellt, det ger även ett positivt intryck. Med vår omfattande expertis och användning av miljövänliga städprodukter skapar vi de bästa förutsättningarna för din arbetsplats. Med över 35 års erfarenhet har vi hanterat en mångfald av olika lokaler och städbehov.

Om du är osäker på vilka behov din lokal har, kan du lita på oss. Vi besöker din arbetsplats och utför en noggrann inspektion för att identifiera ditt specifika behov. Därefter skräddarsyr vi en offert baserad på detta. Låt oss hjälpa dig att skapa en ren och välkomnande arbetsplats som reflekterar din professionella image.

För bokning eller mer information:

info@dygnetruntgruppen.se
010-174 73 00

Butiksstäd

En ren butik skapar nöjda kunder och en trivsam shoppingmiljö. Hos oss erbjuder vi skräddarsydda butiksstädtjänster som anpassas efter dina behov och öppettider. Oavsett om du driver en liten butik, en större detaljhandelsplats eller till och med en klinik, är vårt dedikerade team redo att säkerställa att din plats alltid är i bästa skick.

Våra erfarna städare tar hand om allt från golv till hyllor och displayer. Vi förstår vikten av att ha en ren och prydlig butiksmiljö eller en klinisk miljö för att locka och behålla kunderna. Kontakta gärna oss för mer information om våra butiksstädtjänster, oavsett om du driver en butik eller en klinik. Låt oss hjälpa dig att hålla din plats strålande ren och välkomnande för alla besökare.

För bokning eller mer information:

info@dygnetruntgruppen.se 
010-174 73 00 

Golvvård

Att behandla olika typer av golv kan vara en utmaning. Vi erbjuder specialiserade tjänster för att ta hand om dina golv. För mjuka golv erbjuder vi mattvätt, medan för hårda golv har vi flera alternativ, inklusive möjligheten att tvätta, skura eller nollställa det och applicera en ny golvbehandling beroende på golvtypen.

Dessutom erbjuder vi kostnadsfria provtjänster där vi kommer ut och bedömer ditt golv för att ge dig en skräddarsydd lösning. Låt oss ta hand om dina golv och återställ deras skönhet och funktion.

För bokning eller mer information:

info@dygnetruntgruppen.se
010-174 73 00 

Fönsterputs

Vi erbjuder även professionell fönsterputs genom vårt systerbolag som specialiserar sig på att få dina fönster gnistrande rena. Klicka här för att utforska vår omfattande fönsterputs-tjänster och ta del av vårt kunnande inom fönstervård. Med vår expertis i fönsterputs kan vi garantera att dina fönster kommer att stråla och förbättra utseendet av ditt hem eller företagslokaler.

Dygnet Runt Fönsterputs

Kontakta oss