Byggnadsfirmor

Professionell Städning för Byggnadsfirmor

Byggnadsfirmor utgör en central del av vårt kundsegment. Vi förstår de unika utmaningarna som byggnadsprojekt medför och är engagerade i att erbjuda anpassade städlösningar för era specifika behov. Med våra specialiserade kontorsstädtjänster fokuserar vi på att skapa en ren och trygg arbetsmiljö, vilket i sin tur främjar effektivitet och välmående för arbetsstyrkan.

Sedan 1988 har vi varit samarbetspartners med byggnadsfirmor och under åren samlat på oss betydande erfarenhet och branschinsikter. Genom att använda miljövänliga städprodukter och metoder bidrar vi till att bevara en hälsosam inomhusmiljö för arbetare och andra inblandade. Våra medarbetare innehar ID06 behörighet.

Vi kan vara med er från start till slut och besöker byggarbetsplatser för att skräddarsy våra städtjänster efter era unika behov. Vi erbjuder tydliga och konkurrenskraftiga offertförslag. Genom att tillhandahålla pålitlig städning hjälper vi byggnadsfirmor att bevara sin professionella image och skapa en sund arbetsmiljö för sina team. Vårt mål är att förenkla er vardag genom att effektivt hantera städningen, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Bod-/Etableringsstäd

Vi erbjuder professionell bod- och etableringsstädning för att säkerställa att dina arbetsplatser och byggprojekt är rena och säkra. Vårt erfarna team tar hand om allt från nollställning av byggbodar till avlägsnande av byggdamm och skräp. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och tidsplan, vilket ger dig en problemfri och effektiv städning. Med vår expertis kan du fokusera på ditt projekt medan vi ser till att arbetsmiljön är i toppskick.

Vi baserar priset på antalet bodar och bodtyp. Kontakta gärna oss för mer information.

Grovstäd

En ren arbetsplats har en betydande inverkan på medarbetarnas trivsel och produktivitet. Därför är vi här för att bistå er i att skapa en trygg och säker arbetsplats. Med årtionden av stor erfarenhet erbjuder vi specialiserade tjänster, inklusive grovstädning, som omfattar regelbundet städarbete på byggarbetsplatser.

Vårt erfarna städteam är utrustat för att hantera stora arbetsområden och säkerställa att arbetsmiljön är ren och säker. Genom att lita på oss för grovstädning kan ni frigöra tid och resurser för att fokusera på era huvuduppgifter. Kontakta oss för att lära er mer om hur vår erfarenhet och expertis kan hjälpa er att upprätthålla en produktiv arbetsplats.

Bärhjälp

Att hantera tunga laster kan vara både påfrestande och tidskrävande. Därför erbjuder vi våra bärhjälpstjänster för att underlätta er vardag. Oavsett om det handlar om masonit eller andra leveranser, inklusive byggmaterial, står vårt team redo att erbjuda engångsbokningar för bärhjälp. Kontakta oss för att boka bärhjälp och låt oss ta hand om det tunga lyftet åt er.

info@dygnetruntgruppen.se
010-174 73 00

Fönsterputs

Vi erbjuder även professionell fönsterputs genom vårt systerbolag som specialiserar sig på att få dina fönster gnistrande rena. Klicka här för att utforska vår omfattande fönsterputs-tjänster och ta del av vårt kunnande inom fönstervård. Med vår expertis i fönsterputs kan vi garantera att dina fönster kommer att stråla och förbättra utseendet av ditt hem eller företagslokaler.

Dygnet Runt Fönsterputs

Kontakta oss