FAQ – Företag, Firma & Föreningar

Vad är er specialitet när det kommer till lokalvård?

Vårt specialområde är lokalvård för bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att uppfylla era specifika behov.

Hur lång erfarenhet har ni inom lokalvård?

Vi har 35 års erfarenhet inom lokalvård och har byggt upp en gedigen kompetens och expertis under åren.

Vilka typer av fastigheter och utrymmen kan ni hantera?

Vi kan hantera en mängd olika fastighetstyper, inklusive bostadsrättsföreningar, kontor, butiker, byggarbetsplatser, och andra kommersiella utrymmen.

Använder ni miljövänliga produkter och metoder?

Ja, vi prioriterar användningen av miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att minska vår påverkan på miljön.

Vilka tjänster ingår i era lokalvårdspaket?

Våra lokalvårdspaket kan inkludera städning, golvvård, fönsterputs, trapphusvård och andra relaterade tjänster. Vi kan skräddarsy paketen efter era behov.

Hur kan vi begära en offert för era tjänster?

För att begära en offert för våra tjänster, kan ni kontakta oss via telefon eller e-post. Ni kan även fylla i vårt formulär så hör vi av oss till er. Vi kommer att göra en bedömning av era behov och ge er en konkurrenskraftig offert.

Vilken typ av tidsschema erbjuder ni för lokalvård?

Vi erbjuder flexibla tidsscheman och kan anpassa lokalvårdstjänsterna efter era önskemål. Det kan vara daglig, veckovis, månatlig eller enligt behov.

Hur säkerställer ni kvalitet och kundnöjdhet?

Vår högsta prioritet är att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet. Vi utför regelbundna kvalitetskontroller och arbetar tillsammans med er för att uppfylla era förväntningar.

Vad skiljer ert bolag från era konkurrenter?

Vi skiljer oss genom vår långa erfarenhet, miljövänliga fokus, skräddarsydda lösningar och högkvalitativa tjänster. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner för lokalvård med en personlig touch.